Уважаеми Дами и Господа,

Hong Kong Economic & Trade Office Brussels, Hong Kong Trade Development Council и Търговско-Промишлена Камара – Пловдив имат удоволствието да Ви поканят да вземете участие в семинар на тема „The Greater Bay Area: Opportunities for Bulgarian Businesses“, който ще се проведе в гр. Пловдив на 19 ноември 2019 г.

Изградете бизнес връзки с Китай, използвайки предимствата на Хонконг:

Хонконг играе незаменима роля в международната търговия с Китай. Поради близостта си с Китай, Хонконг се превърна в регион, където продуктите, предназначени за китайския пазар, могат да бъдат представени за първи път. Все повече български компании възнамеряват да засилят търговските си отношения с Китай и Хонконг – като прозорец към Китай – може да бъде най-добрият партньор за установяване на глобални пазари и бързо ускоряване на китайската търговия. Според обявения през февруари 2019 г. план за развитие на района на Големия залив Гуандун-Хонконг-Макао, градовете в региона на залива ще продължат да задълбочават икономическите реформи и да отварят допълнителни пазари с цел по-добра интеграция с глобалните пазари.

Бизнес семинарът е на тема „Големият залив: бизнес възможности за българските компании“ и се организира от Съвета за развитие на търговията в Хонконг (HKTDC), Търговско-икономическото представителство на Хонконг в Брюксел (HKETO) и Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, като целта е да предостави на участниците информация за новите тенденции в двустранното бизнес сътрудничество.
Семинарът ще обсъди и най-новите теми, свързани с региона и ще предостави пазарна информация, която може да подпомогне фирмите в откриването на нови бизнес възможности.

Дата на провеждане: 19 ноември 2019 г. (вторник)
Семинар 15:00 – 17:00 ч.
Правостоящ коктейл 17:00 – 19:00 ч.

Място на провеждане: Ramada Plovdiv Trimontium, Зала „Професор Архитект Йолов”, ет.5
Адрес: ул. ”Капитан Райчо” 2, Пловдив 4000

Лектори:

Mr Sam Hui – Deputy Representative, Hong Kong Economic and Trade Office, Brussels
The Government of the Hong Kong Special Administrative Region

Ms Winsome Chan – Director – Germany & Central Europe, Hong Kong Trade Development Council

Ms Paula Kant – Head of Investment Promotion at InvestHK, Brussels
The Government of the Hong Kong Special Administrative Region

Ако желаете да вземете участие в проявата, моля попълнете регистрационната карта ТУК, след което я изпратете на е-mail: nedjalka.nagy@hktdc.org, или

се регистрайте онлайн на следния линк:  http://info.hktdc.com/dm/CP2077018/index_en.html

Участието в семинара и коктейла е БЕЗПЛАТНО. По време на семинара е предвиден симултанен превод.

Срок за регистрация в събитието: 18.11. 2019 г.

@99

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games