Екипът на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, част от Европейската мрежа за подкрепа на предприемачеството Enterprise Europe Network, има удоволствието да ви покани за участие в двустранни B2B срещи, съпътстващи международното изложение „BioXpo VitaSana“, което ще се проведе в Брюксел на 13 и 14 октомври.

BioXpo VitaSana е най-голямото търговско изложение в сферата на био – храните в Белгия с повече от 250 марки. Белгийския пазар е един от най-изисканите пазари за хранителни продукти с изключително широка и разнообразна гама. В Белгия добрата храна е част от културата и биологичните и устойчиви продукти заемат все по-важна позиция. През последните години биологичните продукти се увеличават и набират все по-голяма скорост. През последните 10 години белгийският био- сектор нараства средно с 10% годишно, докато средният за Европа е 7,5%. Белгия е процъфтяващ пазар с много бъдещи възможности.

Успоредно на събитието, ще се състоят безплатни B2B срещи, организатор на които е Секторната група Земеделие и храни, към Enterprise Europe Network,. Към момента са привлечени за участие в двустранните срещи повече от 70 фирми Белгия, Холандия, Франция, Италия, Испания, Италия, Полша, Чехия и др. 

При интерес за участие, можете да се регистрирате безплатно в платформата B2match, където да рагледате заявилите участие фирми и да направите своя график за срещи. Посещението на изложението е безплатно, след предварителна регистрация.

За въпроси и контакти:
тел. 032 /908 989, -99
ел.поща: office@pcci.bg

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games