Българска Търговско-Промишлена палата и Търговско-Промишлена Камара – Пловдив Ви канят на бизнес мисия до Сеул, Корея в сектор органични храни и напитки  от 18 до 22 ноември 2019г.

Корея е вторият по големина пазар на органични храни в Азия, с потенциал за растеж. Размерът на пазара в момента е 338 милиона евро и се очаква да достигне 447 милиона евро до 2025 г. Потенциалът на страната е висок най-вече в органичните бебешки храни, вино и бира, както и в преработени биологични храни и напитки.

Ако проявявате интерес се присъединете към бизнес мисията #EUGateway в Сеул през ноември 2019 г., подайте заявление онлайн до 14 юни 2019 г на следния линк: https://www.eu-gateway.eu/user/register

Бизнес мисията за органични храни и напитки 2019 в Корея ще се проведе от 18 до 22 ноември в столицата на Южна Корея, Сеул. Повече за мисията вижте ТУК.

Петдневната търговска мисия включва бизнес срещи, посещения на фирми и бизнес срещи на щандовете на изложителите по време на Food Week Koreaедна от най-големите изложби за хранителни продукти в страната. През 2017 г. събитието привлече над 40 000 посетители и очаква още по-голям интерес през 2019 година.

Европейската комисия подкрепя логистично и финансово компаниите участници в мисията чрез коучинг сесии, стандартни и персонализирани услуги и широко представяне на корейския пазар.

Финансова подкрепа от Европейския съюз е следната:

  • Настаняване: Европейският съюз осигурява съфинансиране в размер до 1000 евро за 6 нощувки за настаняване (неделя вечер – петък вечер).
  • Индивидуални услуги: ЕС съфинансира 80% от разходите за персонализирани услуги, а максималната сума е 1000 евро.

Разходи, които ще бъдат покрити от участващите фирми:

  • Участващите компании ще бъдат отговорни за организирането и финансирането на: полети до/от Корея и пътуване в Корея (с изключение на посещението на забележителностите в понеделник).
  • Допълнително оборудване за изложбени щандове.

Интересувате ли се от кандидатстване за мисията?

Разберете повече за бизнес мисията ТУК

Пазарните възможности в Корея можете да намерите ТУК

За въпроси, помощ при регистрация или необходимост от допълнителна информация, моля, свържете се с:
Enterprise Europe Network
Българска търговско-промишлена палата
Тел: +359 2/ 8117 505/515/525
Е-mail: een@bcci.bg
http://www.bcci.bg/

@90

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games