fbpx

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив има удоволствието да Ви покани на среща с иранска бизнес делегация, организирана съвместно с Търговската служба към Посолството на Иран в България. Събитието ще се проведе на 17 април 2019г. от 11:00 ч. в залата на Общински съвет на ул. Авксентий Велешки 20 /бивш Младежки дом/.

Посещението на иранските фирми е във връзка с предстоящото провеждане на 19-та сесия на Смесената междуправителствена Българо–Иранска комисия за икономическо, промишлено, търговско и техническо сътрудничество, която ще се проведе в периода 16-19 април 2019 г. в София.

 Иранската делегация ще бъде представена от фирми в секторитетежко машиностроене; химическа, торова, фармацевтична и хранително-вкусова промишленост; минно дело; енергетика; транспорт; козметика; електротехника и електроника; информационни и комуникационни технологии; селскостопански продукти; строителство и др.

При интерес за участие в срещата, моля в срок до 16 април /вторник/ потвърдете на e-mail: office@pcci.bg. Работен език на срещата е английски. Участието е безплатно.

За повече информация: Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, e-mail: office@pcci.bgТел.: 032 908 989

Приложение: Регистрационна форма, Списък на иранската делегацияПрограма.

 

Free WordPress Themes, Free Android Games