Търговско-Промишлена Камара – Пловдив и Пермската търговско-промишлена палата Ви канят на изложението МИР ТОРГОВЛИ 2019 от 14 до 16 март 2019г. Пермската търговско-промишлена палата в лицето на нейния представител за страните от Балканския регион Юлия Вавилова, формира делегацията за 10-тото юбилейно  изложение МИР ТОРГОВЛИ 2019  в Алмаата, Казахстан в периода на14-16 март 2019 г.

Очакват се около 100 търговци на дребно,  20 дистрибутори, 2000 доставчици от 20 страни – 1200 участници, 5000 двустранни срещи, 20 сесии, 50 отраслови асоциации.

 ЗА ПЪРВИ ПЪТ – БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ!

Делегацията се формира от:

– ритейлъри – търговци на дребно – търговски вериги

– производители, чиито продукти представляват интерес за търговските вериги.

Потребителите днес се нуждаят от нови, интересни и полезни продукти. България има какво да покаже на пазара на Русия и ОНД. Това са вино, козметика на основата на българската роза, обувки, облекла, хранителни стоки и др. Необходимо е по-активно представяне на българските стоки в чужбина, в това число и извън границите на ЕС. Нека жителите на тези страни да видят Вашите продукти и да придобият нови впечатления за България!

Производители на тези стоки – заповядайте!

Можете да се запознаете с рецензиите и видеорепортажите за изминалите издания на изложението на сайта: http://convent.exim-partners.kz

При проявен интерес можете да се свържете с:

Юлия Вавилова – представител за страните от Балканския регион

е-mail: permtpp@abv.bg

За повече информация:

http://convent.exim-partners.kz/

@90

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games