Уважаеми Дами и Господа,

Enterprise Europe Network – Пловдив към Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, в сътрудничество с Регионалната федерация на бизнеса в Ла Риоха, Испания, организират Бизнес мисия за вино и храни в Ла Риоха, Испания, която ще се проведе в периода 27-28 февруари 2019 г.

Традиционно, търговската мисия събира на едно място испански производители на хранителни продукти и вина от района на Ла Риоха и вносители и дистрибутори на този вид продукти от цял свят. Целта на събитието е да се разширят възможностите за бизнес с района на Ла Риоха.

Организаторите поемат разходите за път и настаняване (3 нощувки) на потенциални купувачи, които имат необходимия капацитет за внос, т.е фирмата трябва да е създадена преди не по-малко от 3 г. и да има оборот не по-малък от 1 млн. €.

За кого е предназначено:

  • вносители и дистрибутори от хранителни вериги
  • вериги от супермаркети и хипермаркети
  • вносители на испанските хранителни продукти
  • търговци на едро на деликатеси и вносители на вино.

 

По време на събитието ще имате възможност да осъществите:

о Предварително уговорени двустранни бизнес срещи между производители и купувачи или вносители (графиците за срещи се изготвят според личните предпочитания)

о Посещения в компании от Ла Риоха по предварителен график (в зависимост от избора, направен от всеки вносител)

 

Начин на регистрация:

Участниците в събитието се регистрират след предварително одобрение от страна на организаторите от Испания. За целта, e необходимо първоначално да се свържете с нас и да заявите интерес за участие, след което ще получите точни инструкции.

Крайният срок за регистрация в платформата е 15.01.2019 г. Сайт на събитието: https://foodwine2019.b2match.io/

 

За контакти:

ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА КАМАРА-ПЛОВДИВ

4003, Пловдив, ул. „Самара“ № 7, етаж 3, офис 12

Тел.: 032 908 999, 908 989

@99

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games