Българска Търговско-Промишлена палата със съдействието на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, част от Европейската мрежа за подпомагане на малките и средни предприятия Enterprise Europe Network

Ви информира, че за пръв път София ще бъде домакин на едно изключително бизнес събитие – Европейски парламент на предприятията /ЕПП/, което ще се проведе на 11 юни 2018 г. в зала 3, Национален дворец на културата. То е част от програмата на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз и се организира от Българската Търговско-Промишлена палата и Европалати.

Европейският парламент на предприятията ще насочи вниманието на бизнеса и политиците в следните области:

Единен европейски пазар – услуги, дигитализация

Търговия и инвестиции – достъп до трети пазари, МСП и търговска политика

МСП и предприемачество – правна рамка в полза на МСП, екосистема на МСП

Умения -форми на учене и практикуване, несъответствие в уменията на работната ръка и нуждите на работодателите

 

Отправяме покана за участие в Европейския парламент на предприятията и активно включване в дискусиите по гореописаните теми.

 

Поради съображения за сигурност всички участници преминават електронна регистрация. Моля, регистрирайте се тук, най-късно до 30 май 2018 г. След регистрация ще получите допълнителна връзка за попълване на лични данни, необходими за осигуряване на достъп до мястото на събитието.

 

За допълнителна информация, БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, 02 8117 494, e-mail: interdpt@bcci.bg.

 

Приложение:  Предварителна програма и описание на сесиите

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games