Бихме желали да представим на Вашето внимание  предстоящите търговски мисии към някои значими изложения в Турция. Тези мисии, координирани от Министерството на икономиката на Република Турция, се организират от съюзите на износителите, на които официално се възлага тази задача и една фирма-организатор на изложения. Целта им е да свържат чуждестранните купувачи с турските производители и износители и по този начин да съдействат за развитието на двустранната търговия. В тази връзка по един представител на българските фирми-вносителки от съответния бранш е поканен на търговски мисии, чийто списък е прикачен към е-мейла.

 

Разходите по настаняването, включително и закуската, на одобрените за участие български фирми се поемат от  Министерството на икономиката на Република Турция. Програмата, предвидена за представителите на фирмите-участнички в общи линии включва брифинг, двустранни срещи и посещение на изложението.

 

Приложение: Формуляр за участие

Този формуляр следва да бъде попълнен от фирмите, желаещи да участват и да бъде изпратен на електронната поща на Търговската секция най-късно до обявения в таблицата краен срок за заявка на участие.

 

За повече информация:

Служба на търговския аташе

на Р. Турция в Пловдив

tel/faks: 00359 32/ 275 186

www.ekonomi.gov.tr

e-mail: filibe@ekonomi.gov.tr

Facebook: T.C. Filibe Ticaret Ataşeliği

Twitter: TCFilibeTA

 

Лице за контакти: Канария Реджебова

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games