1. Шведска новосъздадена фирма, притежаваща новаторска иновация за индивидуално адаптиран източник на кислород търси дистрибутори в Европа.

Продуктът е селектор на потока, който оптимизира доставянето на кислород за пациенти с намалена белодробна функция, на които е необходим кислород у дома.

Новият продукт е разработен в отговор на исканията на здравните специалисти.

Предимствата на новия продукт са не само клинични и финансови. Благодарение на удобния си дизайн, той също така дава на пациента по-голяма свобода, независимост и подобрено качество на живот.

 

Шведската фирма търси дистрибутори за Европа, за да достигне до специалисти в областта на здравеопазването, с акцент върху грижата за дома. Производители на кислородни концентратори са потенциални партньори от особен интерес.

 

2. Шведска фирма, специализирана в предоставянето на интелигентни и лесни за управление медийни системи, като големи светодиодни екрани, кубове и видео стени за спортни стадиони на открито и закрито, търси търговски агенти.

Операторът на дадено събитие може лесно да управлява всички табла за отчитане, както и светодиодите от таблетните дискове със сензорен екран в централен контролен панел. Системата се доставя като plug and play и има възможност за  мащабиране с допълнителни екрани.

 

Системата позволява да се управляват всички екранни технологии, включително медийни кубове, големи светодиодни екрани, цифрови банери, видео стени и обществени дисплеи. Тя е лесна за използване и има огромни оперативни предимства в сравнение с други медийни системи.

 

Шведската фирма търси търговски агенти, които могат да ги представят на собствениците и ползвателите на стадиони за спорт на открито или на закрито.

Агентът трябва да има добри контакти в спортния сектор и да се интересува от нови технологии.

 

За контакт с екипа на Търговско-Промишлена Камара  –  Пловдив

тел. 032 908 998 -Ангел Хронев,

е-mail: office@pcci.bg

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games