Уважаеми Дами и Господа,

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив ви кани на най-голямата ИТ конференция в Южна България, на тема онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv.

Проявата ще се проведе на 30 ноември 2017 г. в три зали на парк-хотел Санкт Петербург, Пловдив.

Почетни гости на конференцията ще бъдат инж. Иван Тотев – Кмет на гр. Пловдив и д.и.н. Добрина Проданова – Председател на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив.

Лектори с натрупан опит и успешен бизнес ще представят 30 актуални теми, свързани с дигиталния маркетинг.

Конференцията се организира от IMG в три направления:

  • В зала „Пълдин” всички участници ще могат да чуят Лекции и презентации с най-новите тенденции в онлайн маркетинга и търговията.
  • В зала „Дружба” ще се проведе Workshop, където всички ще получат ценни знания и техники от едни от най-известните лица в България в тази сфера.
  • В зала „Нева” участниците стават част от Best practicе, където ще научат много повече за най-добрите практики на известни онлайн магазини.

В края на вечерта може да се включите в Networking Coctail Party, където Ви очакват  делова атмосфера, нови запознанства, приятни събеседници и атрактивни изненади.

За подробна информация относно програмата, лекторите и условията за участие, посетете  https://digital4plovdiv.com/  или се свържете с организаторите на събитието на:

Имейл: info@digital4plovdiv.com

Телефон: 0888 566304 – Мария Миланова, IMG

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games