Преференциалните условия за участие.

 

За фирми-посетители и потенциални купувачи, които реализират годишен оборот от над 5 млн. щ.д. или внос на стоки от над 3 млн. щ.д., организаторите предвиждат поемане на разходите за пътуване (самолетен билет до 1 000 щ.д.), хотелско настаняване и вътрешен транспорт. Големите медийни компании и българските вериги супермаркети, независимо от техния оборот,  също могат да се възползват от възстановяване на споменатите разходи за посещение. За потенциалните вносители и МСП с оборот от 2 млн. щ.д.  организаторите предвиждат безплатно хотелско настаняване и вътрешен транспорт.

 

„Експо Пакистан“ се организира от Органа за развитие на търговията на Пакистан (към Министерството на търговията и текстилната индустрия), като предишното издание на изложението е посетено от 1 100 купувачи от над 77 страни и над 20 000 бизнес посетители; в рамките на 4-дневното събитие са подписани над 70 споразумения и са сключени сделки на стойност 1,2 млрд. щ.д. За успеха на изложението спомага и избора на гр. Карачи за домакин: разположен на брега на Арабско море, в близост до р. Инд, Карачи е един от най-големите и космополитни градове в света, предлагащ множество възможности за туризъм, културни инициативи и развитие на бизнес.

 

Фирми и предприемачи, проявяващи интерес към участие в „Експо Пакистан“, могат да се свържат с г-н Маруан Алекс Аийаш, заместник-завеждащ Мисията на  Пакистан в Република България, на телефон 02/ 971 23 16 и е-мейл linesarea@yahoo.com, както и с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ на БТПП по телефон на 02/ 8117 497 (~494, ~489) или по е-мейл на v.velichkov@bcci.bg.

 

За повече информация:

 

Vladislav Velichkov
Junior Expert
E-mail: v.velichkov@bcci.bg
Tel.: +359 2 81 17 497

International Cooperation and International Organizations
Bulgarian Chamber of Commerce and Industry
9 Iskar Str., 1058 Sofia, Bulgaria

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games