По време на семинара ще бъдат дискутирани теми, засягащи силата на електронната търговия, като още едно средство за повишаване възможностите на малките и средните предприятия за реализация на стоки и услуги, както на вътрешния, така и на международните пазари. Лекторите  Петя Василева, мениджър продажби в „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД и адвокат Пепа Марникас, Софийска адвокатска колегия, консултант на „АПИС Европа“ АД ще запознаят присъстващите с особеностите, детайлите и правните аспекти на онлайн търговията.

 

Участниците ще имат възможност да задават своите въпроси, както по отношение на продажбите през интернет и етапите от износа на една пратка, така и за нормативните изисквания. Кирил Петрунов, Директор дирекция „Застраховане и бизнес развие“ в БАЕЗ ЕАД и Павел Бороджийски Ръководител отдел „Връзки с клиенти“ в  БАЕЗ ЕАД ще представят възможностите за застраховане на плащания при износ и сделки на територията на Република България и финансиране на бизнеса.

 

Семинарът ще се проведе от 10.00 часа на 02.11.2017г. в Дом на Културата „Борис Христов“, голяма зала, гр.Пловдив, ул. „Гладстон“ № 15.

 

Участието на всички представители на МСП е безплатно.

 

За заявяване на участие моля  да изпращате попълнена приложената регистрационна форма на е-mail: plovdiv@sme.government.bg

Допълнителна информация за събитието може да получите на телефон 0882 94 97 23 от Веселина Велчева, регионален представител на ИАНМСП.

 

Приложение:

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games