Председателят на БТПП Цветан Симеонов проведе среща с председателя и главния секретар на Българо-руската търговско-промишлена палата – Георги Минчев и  Огнян Пачев.

Бяха обсъдени въпроси от двустранното икономическо сътрудничество България – Русия, бизнес обстановката в региона, възможностите за насърчаване на инвестициите между двете страни, както и организирането на съвместни събития с цел засилване на деловите контакти.

В тази връзка БТПП има удоволствието да уведоми, че подготвя двустранен В2В форум с представители на руски компании в есенния период на 2017 г., по договореност и в сътрудничество с Търговско-промишлената палата на Руската федерация и с подкрепата на Българо-руската търговско-промишлена палата. Основни икономически сектори, които се очаква да бъдат представени от руската бизнес делегация, включват туризъм, фармацевтика, строителство, производство на мебели и лека промишленост.

За повече информация фирми и предприемачи, проявяващи интерес към предстоящия българо-руски форум, могат да се свържат с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02/ 8117 497 (~494, ~421) и по е-мейл на v.velichkov@bcci.bg

 

Източник: БТПП

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games