Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), съвместно с Търговско-Промишлена Камара-Пловдив има удоволствието да Ви покани на официалното представяне на процедурата за съфинансиране на проекти по Осма сесия на Националния иновационен фонд (НИФ). 

Основната цел на Фонда е подпомагане на научно-развойната и иновационна дейност, осъществявана от предприятията и научните организации с реализирането на иновационни технологии/процеси/продукти/услуги или значително усъвършенстване на съществуващите.

Търсеният резултат е увеличаване обема на производство, подобряване на качеството на произвежданите стоки/услуги, намаляване на използваните ресурси и увеличаване на инвестициите в ефективни предприятия.

Фондът се администрира от ИАНМСП, която организира всички дейности от кандидатстването с проектни предложения, през оценката и сключването на договори, последваща оценка и мониторинг на изпълнението, включително и изплащането на субсидията.

 

Информационният ден ще се състои на 26 септември 2016 г. (понеделник) от 11 ч. в зала Културен дом „Борис Христов“, гр. Пловдив.

 

Заповядайте!

 

 

За участие е необходимо да попълните и изпратите приложената регистрационна карта  на e-mail: plovdiv@sme.government.bg

 

Програма на събитието : тук

 

За въпроси: Веселина Велчева, регионален представител на ИАНМСП за областите Пловдив, Пазарджик и Смолян, plovdiv@sme.government.bg; 0882 949 723

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games