fbpx

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив съвместно с Търговската секция на Генералното Консулство на Република Турция Ви канят да участвате в поредните търговски мисии в Република Турция.

Представяме на Вашето внимание  предстоящите търговски мисии към някои значими изложения в Турция. Целта на тези мисии е да свържат чуждестранните купувачи с турските производители и износители и по този начин да съдействат за развитието на двустранната търговия. В тази връзка по един представител на българските фирми-вносителки от съответния бранш е поканен на търговски мисии.

Разходите по настаняването, включително и закуската, на одобрените за участие български фирми се поемат от  Министерството на икономиката на Република Турция. Програмата, предвидена за представителите на фирмите-участнички в общи линии включва брифинг, двустранни срещи и посещение на изложението.

Приложение: Формуляр за участие.

Този формуляр следва да бъде попълнен от фирмите, желаещи да участват и да бъде изпратен на електронната поща на Търговската секция най-късно до обявения в таблицата краен срок за заявка на участие.

За повече информация:

Служба на търговския аташе на Р. Турция в Пловдив

tel/faks: 00359 32/ 275 186

www.ekonomi.gov.tr

e-mail: filibe@ekonomi.gov.tr

Facebook: T.C. Filibe Ticaret Ataşeliği

Twitter: TCFilibeTA

Лице за контакти: Канария Реджебова

@90

Free WordPress Themes, Free Android Games